Lietojot mūsu vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. uzzināt vairāk

Sarkanais pussausais vīns TBILISOBA Pirosmani 12%

  • Ražotājs: JSC Bagrationi 1882
  • Zīmols: TBILISOBA
  • Valsts: Gruzija
  • Artikuls:
  • EAN13: 4860104910102
  • Ražotāja artikuls:
  • Svars: 750 ml
  • Fasējums: stikla pudele
  • Daudzums iepakojumā: 6.00 gab
  • Apraksts
  • Krāsa:
    Vīnam ir tumša rubīna krāsa.

    Nogaršot:
    Vīnam ir bagātīga, kompleksa, harmoniska, samtaina garša ar sulīgiem augļu toņiem, labs skābuma un tanīnu līdzsvars, garš nobeigums ar patīkamām pīrāgām notīm.

    Aromāts:
    Bagātīgais vīna aromāts atklāj melno ogu un žāvētu plūmju nokrāsas.

    Gastronomiskās kombinācijas:
    Vīnu var pasniegt pie karstajiem teļa un cūkgaļas ēdieniem, kā arī tas harmoniski papildina sāļos desertus un sierus.

    Vīni ar zīmolu "Tbilisoba" ir veltīti vienam no svarīgākajiem un svinīgākajiem notikumiem Gruzijā. Tbilisoba ir ikgadēji valsts svētki, kas veltīti ražas novākšanai un Gruzijas galvaspilsētai Tbilisi. Lai godinātu šo lielisko notikumu un vienlaikus izrotātu saviesīgu pasākumu, tika izveidots tāda paša nosaukuma zīmols.

    "Tbilisoba" Pirosmani - dabīgs sarkanais pussausais vīns, kas ražots no izmeklētām Saperavi vīnogām, kas audzētas Gurjaani novadā. Reģiona sausais un karstais klimats rada ideālus apstākļus vīnogu audzēšanai. Šī reģiona mikroklimatu nosaka Kaukāza un Tsiv-Gambor augstienes mijiedarbība ar Alazani upi un tās pietekām. Reģiona augsnes ir aluviālas un delūviālas, ir arī melnzeme, karbonāts humuss un smilšmāls. Saperavi, iespējams, ir vispopulārākā Gruzijas vīnogu šķirne, kas piesaista ar savu oriģinalitāti. Tulkojumā no gruzīnu valodas "saperavi" tulko kā "krāsas, krāsošana", un tas ir vispiemērotākais šīs šķirnes nosaukums. Vīnoga ir slavena ar savu intensīvo krāsu, pateicoties augstajam antocianīna saturam. Kahetijas reģionā Saperavi vīnogai ir vislabākā šķirnes izpausme, tāpēc to plaši kultivē vietējie vīndari. Kad svētītajā Gruzijas saulē nogatavojušās vīnogas ir sasniegušas optimālu gatavību un ogas saņēmušas nepieciešamo dabīgā cukura koncentrāciju, tās tiek novāktas no rīta. Vinifikācija notiek saskaņā ar senajām gruzīnu tradīcijām, izmantojot mūsdienu tehnoloģijas. Vīns nosaukts slavenā gruzīnu mākslinieka Niko Pirosmanašvili vārdā, kurš rakstījis ar pseidonīmu Pirosmani.
Zīmoli
VIJA SP SIA 2024 © All rights reserved