Lietojot mūsu vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. uzzināt vairāk

Malta lauru lapa

  • Ražotājs: L.L.C. "Georgian Natural Product"
  • Zīmols: Georgian Natural Product
  • Valsts: Gruzija
  • Artikuls:
  • EAN13: 4860108790434
  • Ražotāja artikuls:
  • Svars: 50 g
  • Fasējums: doypack pakete
  • Daudzums iepakojumā: 12.00 gab
  • Apraksts
  • Lauru lapa ir universāla garšviela, tās sastāvā ir ēteriskā eļļa, kā arī etiķskābe, baldriīns un dažas citas skābes, kas izskaidro tās patīkamo pikanto aromātu un rūgto garšu. Lauru lapu ļoti plaši izmanto gan kulinārijā, gan konservēšanā. Lieto zupu aromatizēšanai, pievieno otrajiem ēdieniem – gan gaļai, gan zivīm, pievieno dārzeņiem (izņemot salātus), mērcēm un marinādēm. Lauru lapa lieliski koriģē želejas, subproduktu ēdienu garšu un smaržu, pārtikas rūpniecībā ar to gatavo desas, sierus, pastētes, sautējumu, majonēzi un kečupus.
    Mērču pagatavošanai izmanto lauru pulveri un to ievada, kad tie ir atdzisuši līdz siltam stāvoklim. Maltus laurus var pievienot pastām, desiņām, bekonam.
    Garšvielu lauru lapa ir laba gandrīz jebkurā zupā un buljonā (izņemot piena produktus), ir ierasts to likt 5-10 minūtes pirms pirmo ēdienu gatavošanas beigām. Lauru lapu var likt galvenajos ēdienos jau no paša sautēšanas sākuma. Tā kā lauru lapai piemīt ne tikai brīnišķīgs aromāts un garša, bet arī antiseptiskas īpašības, šī garšviela ir iecienīta marinādēs un sālījumos. Lauru lapu izmanto kodināšanai un kūpināšanai. Garneles, krabji, kas vārīti ar lauru lapām, ir ļoti garšīgi.
Zīmoli
VIJA SP SIA 2022 © All rights reserved